ΑΚΥΡΩΣΗ & ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Εσωτερική Αριθμοσοφία και η Θεϊκή Απόδειξη, της Evita Myriam.

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020

Το Σάββατο, 14 Μαρτίου 12:00-14:00

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:

Εσωτερική Αριθμοσοφία και Θεϊκή Απόδειξη, της Evita Myriam.

Γιά περισσότερη ασφάλεια, λόγω του υιού της γρίππης το σεμινάριο της Evita Myriam "Εσωτερική αριθμοσοφία και η Θεϊκή Απόδειξη" που θα γινόταν στον χώρο του βιβλιοπωλείου Πύρινος Κόσμος αναβάλλεται.

Επειδή όμως υπήρχε μεγάλος αριθμός ενδιαφερομένων ατόμων, ο Πύρινος Κόσμος σας προσκαλεί στην ομιλία αυτή της Evita Myriam  διαδικτυακά.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 14 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, στο ακόλουθο λινκ:

https://www.zoom.us/j/9295709027

Θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρας, και θα μπορείτε στο τέλος να κάνετε ερωτήσεις.

Σας περιμένουμε με χαρά!

______________

Η Evita Myriam, γεννημένη στην Αθήνα, είναι Pranic Healer και Arhatic Yogi, και ερευνήτρια των Μυστηρίων που αποκαλύπτουν την Μία φιλοσοφία που συνδέει όλες τις θρησκείες και κουλτούρες του κόσμου μέσα από καλά κρυμμένα Μυστικά και σύμβολα.

Εχει ανακαλύψει μία μέθοδο που εχρησιμοποιείτο στους αρχαίους χρόνους από τον εσωτερικό κύκλο των μαθητών του Πυθαγόρα.

Μέσα από αυτήν την μοναδική μέθοδο υπολογισμού, την εσωτερική αριθμοσοφία, όπως την αποκαλεί, ανακάλυψε μία σειρά από αδιάσειστες αποδείξεις γιά την ύπαρξη Θεϊκής Ευφυϊας και των Ονοματοποιών που ανέφερε ο Πυθαγόρας, οι οποίοι μας δίνουν το αληθινό μας όνομα πριν την γέννησή μας, και με αυτό το όνομα μπορούμε να υπολογίσουμε το θεϊκό σχέδιο γιά εμάς.

Σε αυτήν την ομιλία θα διδαχθείτε αυτήν την μέθοδο και θα μάθετε πώς να υπολογίσετε το πνευματικό σας όνομα και με αυτό, τα πάντα γιά το δικό σας σχέδιο.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει και το βιβλίο της με όλα της τα ευρήματα, αποτελέσματα ερευνών εννέα ετών.

Αν επιθυμείτε, να έχετε μαζί σας χαρτί και στυλό και έναν υπολογιστή τσέπης, σαν αυτόν του κινητού σας, γιά πιό σίγουρα αποτελέσματα. Οι προσθέσεις θα είναι απλές, ο υπολογιστής δεν είναι απολύτως απαραίτητος.

Αφήστε το σχόλιό σας
Σχόλια
26/3/2020 12:47 μμ
Αίτημα προς εξέταση :)

Οι χρόνοι είναι ιστορικοί. Οι στιγμές μεγάλες. Θα μπορούσαμε να έχουμε πρόσβαση στην ομιλία έστω ετεροχρονισμένα; Ποτέ δεν είναι αργά, ειδικά στο παρόν. Αγάπη και Φώς, Β.