Ομάδα Αυτογνωσίας με τους 12 Νόμους του Πνεύματος

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020

Οι 12 νόμοι του Πνεύματος, ανήκουν και επιδρούν σε όλους μας. Πηγάζουν βαθιά μέσα από την καρδιά μας.

Επί χρόνια συνηθίζουμε να αναζητούμε απαντήσεις σε καίρια ερωτήματά μας, ψάχνοντας μέσα σε άγνωστα τοπία με σκοπό να ανακαλύψουμε, ποιες είναι οι ανάγκες μας, πού υπάρχει μπλοκάρισμα, τί είναι αυτό που θα μας δώσει ώθηση στην καθημερινότητα και θα αποκαταστήσει τις σχέσεις μας με τον εαυτό μας και τους άλλους.

Η νέα αυτή μέθοδος προσφέρει, σε όλους μας, την δυνατότητα, να μελετήσουμε, να αναλύσουμε και να εφαρμόσουμε, με πρακτικές προτάσεις και εξειδικευμένους διαλογισμούς, μέσα από ένα βιωματικό ταξίδι, Απλές, Δυνατές Αλήθειες, που αλλάζουν, τη ζωή μας.

Θα ανακαλύψουμε τα προσωπικά μας κλειδιά, που μας οδηγούν στην απόλυτη επαφή με την Σοφία της Καρδιάς μας, έτσι ώστε να γίνει  ο οδηγός μας, παραλαμβάνοντας την σκυτάλη από τον περιοριστικό νου μας. Πρόκειται για ένα άνοιγμα διόδων προς την εσωτερική ειρήνη και τον κρυμμένο δυναμισμό μας.

- Ποιες είναι οι πιο σημαντικές αρχές ζωής που έχουμε μάθει; Κάνοντας αυτή την ερώτηση στον εαυτό μας φτάνουμε σε μια βαθύτερη αίσθηση του νοήματος της ζωής και στην κατανόηση της σύνδεσής μας με ολόκληρη την Δημιουργία.

Κινούμαστε με έναν αριστοτεχνικό συνδυασμό των αρχών της Πυθαγόρειας Αριθμοσοφίας, με τους «12 Νόμους του Πνεύματος» του Dan Millman.

Η Αποστολία Βασιλείου θα βρίσκεται την Παρασκευή 17/01, από τις 18:00 ως τις 20:00, στον Πύρινο Κόσμο για να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τα κλειδιά, που μας οδηγούν στην απόλυτη επαφή με την Σοφία της καρδιάς μας. Σε μια βαθύτερη αίσθηση του νοήματος της ζωής και της σύνδεσής μας με ολόκληρη τη Δημιουργία.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο: https://bit.ly/2QNzsnp

Περισσότερες πληροφορίες για την εισηγήτρια: https://apostoliavasiliou.gr/about-me/

Αφήστε το σχόλιό σας